285 passasjerer “Kjos-faste” ett døgn i Bangkok

Bilde: Norwegian

Bilde: Norwegian

285 passasjerer som skulle reist fra Bangkok til Oslo med Norwegians 787 Dreamliner må belage seg på ett døgns forsinkelse. Ny avgangstid skal være 04:00 norsk tid. Passasjerene er innlosjert på hotell. Samtidig fører dette også til forsinkelser for Norwegians fly som skal gå fra Gardermoen til New York i dag. Denne flyavgangen som egentlig har tid 18:00 har foreløpig fått ny tid 20:30. Kritikere mener at Norwegian er mer utsatt for slike følgefeil som følge av meget lav snutid ved flyplassene for sine langdistansefly. Norwegian har foreløpig kun tre Boeing 787 Dreamliner til å operere alle selskapets ruter til New York, Fort Lauderdale og Bangkok.

Grunnen til forsinkelsen denne gang skal være en bremsefeil som ble oppdaget når flyet var på vei ut på rullebanen. Like etter ble det også avdekket en feil med en ventil som pumper bensin mellom tankene.
Dermed fortsetter problemene med Norwegians Dreamlinerfly selv etter det siste oppvaskmøtet Bjørn Kjos har hatt med Boeingledelsen. Også Japan Airlines måtte nylig ta et Dreamlinerfly ut av drift etter at det ble oppdaget røykutvikling som følge av overoppheting av et av flyets lithium-ion batterier.
Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar