Air Canada med Dreamliner 787 på ruten Toronto – London

Bilde: Air Canada

Bilde: Air Canada

Som vi har skrevet tidligere venter Star Alliance medlemmet Air Canada levering av seks Boeing Dreamliner 787-fly i løpet av året.Nå er det klart at ett av disse flyene vil bli satt inn på en av selskapets europeiske ruter, Toronto – London. Flyet blir satt inn på ruten fra 1. mai.

Som du kan se her vil flyene har en helt nye stoler og et et design i fargene grått/rødt. Flyene har en treklassekonfigurasjon med businessklasse, premium økonomi og økonomi. I busiesssklasse finner man det selskapet har valgt å kalle “executive pods” med seter som kan legges helt flate, er to meter lange og tilbyr en sterk grad av skjerming. Premium økonomi har bedre beinplass (cirka 18 prosent større enn i økonomiklasse), oppgraderte måltider, underholdningsskjermer på mellom 9 og 11 tommer, strømuttak samt USB-kontakter. I økonomiklasse har Air Canada valgt å satse på en ny type “slimline” seter som skal gi noe bedre plasse til bein men samtidig er setene tynnere enn det de fleste er vandt med. Disse er også utstyrt med 9 tommers underholdningsskjemrer i seteryggen samt ett strømuttak per sete. 

Det er fra før klart at Air Canada vil sette inn nye Dremlinerfly på ruter til Tel Aviv og Tokyo i løpet av året. Mye starttrøbbel for den nye flytypen fra Boeing ser dermed ikke ut til å ha skremt Air Canada som får levert mellom 6 og ni Dreamliner-fly hvert år frem til 2019.

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar