Air New Zealand viser frem dragen Smaug fra “Hobbiten: Smaugs ødemark” på flyskroget

Bilde: Air New Zealand

Bilde: Air New Zealand

I anledning Peter Jacksons andre film Smaugs ødemark i Hobbiten-triologien har Star Alliance-selskapet Air New Zealand nylig avduket Jacksons tolkning av den mytiske dragen Smaug på et av sine Boeing 777-300 flyskrog. Dragen er avbildet over 54 meter på hver side av flyet.

Dette blir dermed det andre flyet i Air New Zealands flyflåte som blir Hobbiten-inspirert. Det første flyet ble lansert i forbindelse med lanseringen av den første filmen i fjor og dette flyet er dekket med grafikk av ulike karakterer fra filmen langs hele skroget.
Bilde: Air New Zealand

Bilde: Air New Zealand

Peter Jackson sier at selv om han mente at bildene av de ulike karakterene fra den første filmen på flyskroget var ekstremt imponerende så er grafikken av dragen på hver sin side av flyet enda mer “fryktinngytende”. Ettersom Boeing-flyet med Smaug ble avduket 10 dager før filmen hadde premiere ble Air New Zealand-flyet det første møtet Hobbitenfans fikk med Jacksons tolkning av Smaug.

Det var Weta Digital som fikk i oppdrag å designe grafikken på flyet. Selskapet kan fortelle at det var en utfordring å ivareta Jacksons visjon samtidig som man måtte tilpasse designet til flyets fysiske utforming inkludert vinduer, dører og vingeform.

I forbindelse med lanseringen har Air New Zealand også gitt ut videoen “Just another day in Middle-earth” som du kan se under.

Hobbit-temaet fortsetter også innenfor kabinen ombord ettersom flyets sikkerhetsvideo har et Hobbiten-tema med selskapets besetning og passasjerer utkledd som karakterer fra den første filmen. Du kan se Air New Zealands sikkerhetsvideo “An Unexpected Briefing” under.

 

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar