Airlineratings kårer Norwegian til beste lavprisselskap i Europa

norwegian airlineratings

Airlineratings har kåret Norwegian til beste lavprisselskap i Europa sammen med jetBlue for Amerika, Jetstar Group for Asia og FlyDubai for Midtøsten/Afrika. Airlineratings mener disse flyselskapene er klare ledere i sine respektive marked og at de leverer et bra forhold mellom pris og kvalitet på konsistent basis. De berømmes også for sin ekspansive strategi med å åpne nye destinasjoner og på denne måte gi nye kundegrupper som kanskje tidligere ikke hadde råd til å fly muligheten til å komme seg til nye steder.

Norwegian sjef Bjørn Kjos sier i en pressemelding at han på vegne av selskapet er stolt over utmerkelsen. Han mener det er et bevis på at kundene verdsetter kombinasjonen av nye og miljøvennlige fly, gratis wiFi ombord samt lave priser. Han mener det også er et bevis på at Norwegians ansatte jobber hardt for å sikre at kundene blir tilfredse men produktet som leveres.

Prisen for årets flyselskap gikk forøvrig til Air New Zealand som får skryt for innovasjoner gjort ombord på flyene, selskapets økonomi, operasjonell sikkerhet og motivasjonen til de ansatte. Air New Zealand berømmes også for å holde en ung flyflåte og ha fokus på miljøet. At flyselskapet ligger så langt fremme til tross for at det kommer fra et relativt lite land trekkes også frem som bemerkelsesverdig. Av andre priser fikk gulfselskapet Emirates prisen for beste første klasse og beste unerholdningssystem, Hong-Kong baserte Cathay Pacific fikk prisen for beste businessklasse mens australske Qantas fikk prisen for beste økonomiklasse og beste lounger.

 

 

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar