Bonusprogram: Norwegian Reward

Her følger en oversikt over bonusprogrammet Norwegian Reward. Se også denne artikkelen for hvordan du kan tjene Norwegian cash points ved hjelp av kredittkort.

Bonusprogram: Norwegian Reward
Flyselskap: Norwegian

Generelt om Norwegian Reward: Kun ett nivå. Opptjening basert på Cash Points. Opptjening på alle ruter bortsett fra innenriks i Norge og en del innenriks Sverige. Gir Norwegian Cash Points som er direkte overførebare til penger som kan brukes til å kjøpe Norwegian-billetter eller som delvis betaling av billettprisen. 1 Norwegian Reward Cash Point = 1 krone. Privatpersoner som er medlemmer i Norwegian Reward tjener 2% av billettprisen i cash points på økonomibilletter og 10 % på full flex billetter. Dersom man har Norwegian kredittkort tjener man henholdsvis 5 % på økonomibilletter, 20 % på full flex billetter og 1 % på all annen omsetning på kortet. Selskaper som booker forretningsreiser kan tjene 3% på lavprisbilletter og 7 % på full flex billetter.

Utløpsdato på poeng: Ut det året kjøpet gjennomføres + 2 år til.

Medlemskjema for Norwegian Reward finner du her.

Bank Norwegian Kredittkort
Inntil kr 100.000 i kreditt – bonus på alle kjøp!
Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 23,1 %, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.764,-

Posted in: Bonusprogrammer

4 kommentarer

 1. Ola Westby sier:

  Jeg får e-post fra Norwegian Reward, men jeg har ikke bedt om å bli medlem og jeg vil ikke motta e-mail fra Norwegian Reward. Stryk meg !!!!!
  Det er veldig vanskelig å finne ut hvordan man skal bli kvitt medlemskap som jeg ikke har.

  • Redaktør sier:

   Dette må du kontakte Norwegian om, vi er en uavhengig side som skriver om flyindustrien og flyselskap og har ingenting med Norwegian Reward å gjøre.

 2. Alberta sier:

  Security of the game, security of the transaction, and dependability
  will be the advantages of the site.

Skriv en kommentar