Doble bonuspoeng hos SAS Eurobonus Mastercard og Diners 10-11 desember

[Bilde: Wonderland/flickr]

Når kan du få litt ekstra igjen for julehandelen. Både SAS Eurobonus Mastercard og SAS Diners Club Privatkort kjører doble Eurobonuspoeng på kjøp foretatt den 10. og 11 desember, det vil si førstekommende lørdag og søndag.

Det betyr at du hos SAS Eurobonus Mastercard for 20 eurobonuspoeng per 100 kr du belaster kortet ditt. Som vanlig er innenriks flybilletter og kontantuttak untatt. De presiserer også at det er den økonomiske belastningen som er avgjørende for poengberegningen noe som kan være problematisk dersom du handler på internett. Her kan beløpet ofte bare reserveres og trekkes senere og da vil du ikke få de ekstra bonuspoengene. Les mer om kampanjen her.

Hos Diners Club betyr det at du vil oppnå 30 eurobonuspoeng per 100 kr i kortbelastning. Ellers er unntakene de samme som hos SAS Eurobonus Mastercard. SAS Diners Club har også en kampanje gående hvor du får 6000 eurobonus poeng i bonus hvis du søker om et kort senest 11. desember og bruker kortet minst en gang før 01.02.12. Ler mer om kampanjen her.

Posted in: Bonusprogrammer

Skriv en kommentar