Ethiad med “flygende barnevakt”

ethiad med flygende barnevakt

Gulfselskapet Ethiad Airways har introdusert et program de kaller “flygende barnevakt” (Flying Nanny) som består av kabinbesetningsmedlemmer med spesiell trening i det å bistå foreldre med små barn under flyvningen.
 
De flygende barnevaktene skiller seg ut fra Ethiads vanlige bestning ved at de er kledd i gule forkle. Disse besetningsmedlemmer har blant annet fått spesiell trening i å assistere barnefamilier fra gate til sete under boarding, hjelpe til med å forberede bruk av babykurv for de minste barna, passe på barn som reiser alene samt underholde barna under reisen med for eksempel quiz og utfordringer.
 
Ethiad forventer å ha 500 slike barnevakter ombord på sine fly ved utgangen av året. Aubrey Tiedt, visepresident for gjesterelasjoner hos Etihad Airways uttaler til Telegraph at de flygende barnevaktene vil bidra til å gjøre flyreisen mindre stressende for foreldrene.
 
Ethiad Airways har foreløpig ingen flyvninger til Skandinavia men har en total flyflåte på 80 fly som flyr til i alt 86 ulike destinasjoner.

Posted in: Flytrender

Skriv en kommentar