Eurobonus 2.0 lanseres januar 2014

eurobonus 2.0


SAS har tidligere meldt at det vil komme endringer i Eurobonus programmet og det er klart at disse vil intre i januar. SAS håper at endringene vil føre til økt konkurransedyktighet vis a vis andre bonusprogrammer i flybransjen. Man har som mål å øke medlemsmassen fra rundt 3,2 millioner Eurobonus-medlemmer i dag til cirka 5 millioner i 2015.
 
Enkelte endringer som er varslet er at man vil gjøre Sølv-nivået mer attraktivt og dessuten enklere å oppnå. Planen er å halvere kravet fra 20 enkeltreiser til 10, eller 5 tur/retur reiser. Man vil også inkludere gratis lounge tilgang for sølvmedlemmer i lavsesong (typisk rundt jul samt i sommerperioden).
 
Det antas videre at gullnivået vil se ut nogenlunde som i dag mens invitasjonsnivået Pandion styrkes ytterligere. Nytt blir også at det opprettes et nytt nivå mellom Gull og Pandion som foreløpig kalles Diamond internt i SAS. Det spekuleres i at dette nivået vil kreve 100 000 poeng i løpet av opptjeningsperioden. SAS anslår at rundt 20 000 av SAS-kundene vil kvalifisere til dette nivået. Lite har lekket ut om hva nivået vil inkludere utover det som i dag inngår hos Eurobonus Gold men det spekuleres blant annet at Diamond-medlemmer vil få bedre tilgang til å booke bonusreiser samt medfølgende gullkort til familiemedlem.
 
Eurobonuskortene skal også redesignes og dette er en del av en større designendring i SAS som også vil påvirke menyer ombord på flyene, kabininteriør osv.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar