Fly billig i businessklasse til USA i påsken? Gode priser hos British Airways

Bilde: Julian Herzog

Bilde: Julian Herzog

Som nevnt tidligere har i tillegg til SAS og Norwegian også British Airways nyttårssalg og salget gjelder også billetter i businessklasse. Påsken sammen med fellesferien og juletiden er tider hvor prisene på billetter i økonomiklasse er på de høyeste. Samtidig er det få forretningsreisende rundt disse tidene og flyselskapene har derfor ofte kampanjer hvor prisene i businessklasse senkes med over 50 prosent. Dette gjelder i alle høyeste grad i British Airways sitt nyttårssalg hvor det er mulig å gjøre svært gode kjøp av businessklassebilletter til en rekke langdistansedestinasjoner med avreise i påsken 2014.  

Eksempelpriser med utreise palmesøndag 13.04.14 og retur 20.04.13

Oslo – New York: 10 188,- (normalpris: 17 575,-)

Oslo – Boston: 9 068,- (normalpris: 14 975,-)

Oslo – San Fransisco: 12 228,- (normalpris: 20 591,-)

Oslo – Los Angeles: 11 778,- (normalpris: 19 775,-)

Oslo – Las Vegas: 13 487,- (normalpris: 23 575,-)

Oslo – Bangkok: 13 421,- (normalpris: 19 163,-)

Link til British Airways sitt nyttårssalg

Dersom du synes det blir langt å dra til den amerikanske vestkysten eller asia kun for en uke kan du velge retur en eller to uker senere uten at prisen går opp.

Ved å velge en smart “routing” på vei til vestkystdestinasjonene kan du faktisk også skaffe deg sølvkort i British Airways Executive Club kun på denne ene turen. Sølvkort hos BA sikrer deg både loungetilgang + ekstra baggasjekvote for opptjeningsåret pluss hele neste år. Dette gjør du ved å velge et alternativ som gir mellomlanding i New York i tillegg til London på veien mot Los Angeles eller San Fransisco samt på veien tilbake. Dette vil gi en opptjening på 640 grunnpoeng (tier points), 40 poeng over kravet for sølvstatus. Husk dog da også på at flyvningene du velger mellom London og New York er flys av British Airways og ikke codeshare med American Airlines ettersom man må ha minst 4 flyvninger på BA-fly for å kvalifisere til statusen.

 

British Airways businessklasseseter

british airways club world sete

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar