Foreldrene til bråkete barn rangeres som de mest irriterende flypassasjerene

irriterende flypassasjerer

I følge en undersøkelse av amerikanske flypassasjerer foretatt av reiseselskapet Expedia er foreldre til barn som bråker ombord de mest irriterende medpassasjerene ombord på fly etterfulgt av passasjerer som sparker i flysetet foran og passasjerer med sjenerende kroppslukt. Heller ikke passasjerer som tar av seg sokkene er særlig populære.

41 prosent av de spurte oppga at de var villig til å betale for å sitte i designerte “stillesoner” ombord fri for skrikende barn dersom dette var et produkt som selskapene solgte. Enkelte mindre flyselskap har allerede begynt å eksperimentere med nettopp dette. Andre satser i stedet på barnevakter ombord på flyet for å holde ungene okkupert. Undersøkelsen til Expedia avslørte også dobbeltmoral blant de reisende. Passasjerer som la ned setet ble ranket som de 7 mest irriterende samtidig som 80 prosent av de spurte innrømmet at de selv også la setet helt bakover i løpet av turen.

Men det er ikke bare medpassasjerer som irriterer seg over hverandre ombord på fly. I 2012 gjorde reiseselskapet Skyscanner en undersøkelse blant 700 kabinansatte om hva de irriterer seg mest over når de er på jobb. I henhold til undersøkelsen nevnte desidert flest (26 prosent) at passasjerer som knipset til de for å påkalle seg oppmerksomhet var det mest irriterende. Dette ble etterfulgt av passasjerer som reiste seg opp før lyset for setebeltet var slukket ved landing, passasjerer som hadde med seg for mye håndbagasje samt passasjerer som snakket høylytt under sikkerhetsdemonstrasjonen. Andre ting som ofte ble nevnt var passasjerer som klager over manglende oppbevaringsplass for håndbagasje, passasjerer som ba om ekstra teppe og pute, passasjerer som spurte om annen mat enn det som var på menyen samt passasjerer som brukte call-knappen for å klage på at kabinen var for kald eller varm

Hvem er så den perfekte flypassasjeren i følge de kabinansatte?. En fritidsreisende mann i 30-årene som reiser alene i økonomiklasse.

 

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar