Garuda Indonesia blir det 20 medlemmet av SkyTeam

garuda first class suites

Gaurda Indonesia SkyTeamDet indonesiske flaggskipsselskapet Garuda Indonesia blir det 20 medlemmet til flyalliansen SkyTeam. Garuda blir offisielt medlem av alliansen 5 mars 2014. SkyTeams mest prominente medlemmer er fra før KLM, Air France, China Eastern og Delta Airlines. Garuda opererer direkteflyninger fra Jakarta til Seoul, Guanzhou, Beijing, Shanghai, Taipei og Amsterdam. Innlemmelsen styrker således SkyTeam i Sørøst-Asia.

For å kunne innlemmes i alliansen har blant annet Garuda implementert en ny IT-plattform og gjennomført flere andre kundeorienterte forbedringer. Garuda Indonesia’s Emirsyah Satar uttaler at medlemskapet i SkyTeam er en viktig del av selskapets nye strategi “Quantum Leap 2011 – 2015″ hvor selskapet har gjort forbedringer som i større grad har posisjonert Garuda som et fullserviceselskap og reposisjonert selskapet fra et tidligere noe frynsete rykte. Selskapet var for eksempel på flyforbudslisten i EU i 2007 som følge av en flyulykke med en Boeing 737-400i Indonesia.Forbudet ble imidlertid hevet samme år og Gaurda startet da en direkterute mellom Jakarta og Amsterdam.

En av disse forbedringene i Quantum Leap er reintroduksjonen av førsteklassekabiner med såkalt “suite” konfigurasjon (avbildet under) og businessklasseseter som kan legges i full sengekonfigurasjon på sine Boeing 777-300 landistansefly.

garuda first class suites

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar