Jamie Oliver åpner ny restaurant på Gatwick

Dette blir den nye restauranten til Jamie Oliver på Gatwick

Jamie Oliver planlegger åpning av restaurant på den britiske flyplassen Gatwick utenfor London. Restauranten vil åpne i “North Terminal” i juni. Dene ene delen vil være en selvbetjeningsdel kalt “Jamies Italian Bakery”. Restaurantdelen vil inkorporere Olivers uformelle italienske restaurantkonsept “Jamies Italian” som finnes i mange ulike engelske byer. Her loves det en spektakulær utsikrt fra restauranten. I tillgg vil det være en “Union Jacks” bar som er en avlegger av Olivers London-restaurant “Union Jacks”, som serverer pizza basert på lokale råvarer samt andre småretter basert på britiske klassikere med en vri.

Ansvarlig for catering på Gatwick uttaler i en pressemelding at de har jobbet tett med Oliver for å kunne tilby et fleksibelt konsept som kan tilfredstille de som er ute etter rask mat som de kan ta med på flyet men også de som vil sitte ned og ha et fullverdig måltid. Restauranten er en del av et renoveringsprosjekt av “North Terminal” med en kostnadsramme på 1,2 milliarder britiske pund.

Jamie Oliver går dermed i Gordan Ramseys fotspor hva angår flyplassrestauranter. Ramsay har nemlig tidligere åpnet restauranten “Ramsay’s Plane Food” på Heathrow’s Terminal 5.

Posted in: Flyplasser

Skriv en kommentar