Leiebil på Gardermoen

leiebil gardermoen


På jakt etter leiebil på Oslo Lufthavn Gardermoen. Her finner du en guide til de ulike leiebilaktørene som er tilstede ved Gardermoen og en sammenligning av priser.
 
Hva er viktig når du skal leie bil ved flyplasser?. For det første er det viktig å orientere seg om de faktiske kostnadene, dette inkluderer eventuelle gebyrer. Sørg også for at bilen blir levert med full tank. For det andre er det viktig å ha minne eventuelle “drop off” kostnader dersom du ikke har tenkt til å levere tilbake bilen til det samme stede der du leide bilen.
 
Hva er kilometerkostnaden?. Videre bør du unngå avtaler som inkluderer ekstra avgifter for vask av bilen i etterkant. Det siste du bør tenke på er forsikringssituasjonen. Hvilken forsikring du bør ta avhenger i sterk grad av hva slags forsikringsdekning du har fra før. Her bør du både sjekke eksisterende bilforsikring og reiseforsikring og eventuelle forsikringer tilknyttet dine kredittkort.
 
På Gardermoen driver følgende aktører med bilutleie: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Alle aktørene er tilstede i flyplassens ankomsthall ved togstasjonen. Dersom bilen leveres tilbake på Gardermoen skal dette skje på felt 4c i parkeringshuset (P10) ved Terminalen (innkjøring via korttidsparkeringen på avgang- eller ankomstplanet). Nøkler skal så tilbakeleveres til utleier i selve ankomstterminalen.
 
I vår pristest har vi tatt utgangspunkt i en ukes bilutleie hvor bilen hentes og leveres tilbake på Gardermoen. Vi har også tatt utgangspunkt i at beløpet skal betales ved uthenting avbilen (en del aktører tilbyr marginalt billigere leie dersom beløpet forhåndsinnbetales men dette gjelder ikke alle). Vi har gjort en pristest for liten bil og mellomstor bil og der det har vært mulig har vi valgt samme biltype. I alle tilfeller er det ikke samme type bil som tilbys av de ulike aktørene i hver kategori men det er notert hvilken bil prisen gjelder. Det er ikke tatt med ekstratjenester, ekstarutstyr, forsikringer etc som tilbys av de ulike leiebilaktørene som for eksempel avgift for ekstrasjafør, tilleggsavgift for ung sjafør, personlig ulykkesforsikring, tredjepartsforsikring, forhåndsbetalt tank etc. Det er altså kun råprisen som sammenlignes.
 

Pristest leiebil Gardermoen – Liten bil

BilutleierPris for en ukeBilmerkeMerknader
Sixt 2 388.-VW Polo
Budget2 542,-Suzuki Swift
Hertz 2 631,-VW PoloUbegrenset kilometer
Europcar2 691,-VW Polo
Avis3 127,-VW Polo


Pristest leiebil Gardermoen – Mellomstor bil

BilutleierPris for en ukeBilmerkeMerknader
Sixt3128,-VW Passat
Europecar3195,-Audi A3
Budget3197,-Peugeot 407
Hertz 3421,-Audi A3Ubegrenset kilometer
Avis3855,-Toyota Auris

Posted in: Guider

Skriv en kommentar