Mens vi venter på Eurobonus 2.0

eurobonus 2.0

SAS har varslet en full revisjon av lojalitetsprogrammet Eurobonus etter at det igjen ble tillatt med bonusopptjening innenriks. Internt er dette kjent som lanseringen av neste generajons eurobonusprogram eller Eurobonus 2.0 om du vil

 
En endring som allerede har kommet er til det negative men ikke veldig overraskende. Kravet for å nå Eurobonus gullstatus har blitt hevet fra 45 000 grunnpoeng på ett år eller 35 enkeltreiser til 50 000 grunnpoeng / 50 enkeltreiser.
 
Men SAS har også lovet positive endringer når Eurobonus-programmet skal relanseres. Dette er noen av endringene som det ryktes om vil komme:
 
Nytt bonus nivå over Eurobonus gull men oppnålig gjennom vanlig opptjening i motsetning til det eksklusive nivået Pandion. Det vil bli mer gratis bagasje, rabattordninger og gratis gullkort til familiemedlem som fordeler i tillegg til de som følger av Eurobonus Gold. Det ryktes at dette nivået vil hete Eurobonus Diamond og vil ha et kvalifikasjonskrav på det dobbelte av Gold, altså 100 000 grunnpoeng i løpet av ett år.
 
Endring av uttak av bonusreiser hvor de vil være garantert sete ved bonusreiser uansett tidspunkt. Opptjente bonuspoeng vil heller ikke utløpe (muligens knyttet opp til et aktivitetskrav mot kontoen slik mange andre flyselskap har). Dette vil være en kraftig forbedring ettersom bonuspoengene i dag utløper etter fem år. Det vil også komme flere målrettede kampanjer mot alle statusnivåer.
 
Bruk av bonuspoeng for å kjøpe “fast track” gjennom sikkerhetskontrollen samt loungeadgang.
 
Ulike typer rabattavtaler for kjøp av reiserelaterte produkter.
 
Per i dag har ikke SAS bekreftet når neste generasjons Eurobonusprogram vil bli innført men det ryktes at det kan skje i midten av november.

 

Posted in: SAS

Skriv en kommentar