Norwegian lanserte mobilapp

Reiseapp fra Norwegian


Mens mange flyselskaper har godt utviklede apper som skal gjøre booking og reisen enklere har SAS og Norwegian ligget langt etter på dette feltet. Nå har derimot Norwegian utviklet sin eget reise-app.
 
Problemet er at man med den nye appen fra Norwegian ikke har noen mulighet til å bestille flybilletter. Dermed er appen kun av interesse for de som allerede har bestillt en billett, appen er ment å skulle fungere som en reiseassistent ved at man gjennom appen kan få tilgang til reisedokumenter, eventuelle forsinkelser og uregelmessigheter samt info om gate. Informasjonen lagres lokalt på mobilen slik at man ikke er avhengig av nett for å få tilgang til det som er lagret. Appen er tilgjengelig både for Android og iPhone.
 
Norwegians kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nilsen uttaler til Aftenposten at Norwegian vil vurdere å legge til muligheten for bestille billetter i neste utviklingsfase av appen.
 
SAS har lenge jobbet med å utvikle en app men lanseringen av denne har stadig blitt utsatt som følge av stadig høyere ambisjonsnivå. Ny slippdato for SAS sin app skal være til høsten og den skal i motsetning til Norwegians app inneholde mulighet til å booke flybilletter. SAS har imidlertid en annen app på markedet, SAS Crew Guide, som gir reisetips til en rekke av SAS sine destinasjoner basert på erfaringer fra SAS sine ansatte.

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar