Norwegian med flere tusen dobbeltbelastninger av kredittkort

Norwegian har ved en feil dobbeltbelastet kredittkortet til en rekke kunder

VG rapporterer at Norwegian skal ha dobbeltbelastet kredittkortet til flere tusen kunder i løpet av de siste dagene. Enkelte kunder skal derfor ha opplevd å fått avvist kortet på restaurant og lignende som følge av dobbeltbelastningen.

Norwegians informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen bekrefter det hele ovenfor VG og anslår at rundt 2 000 kunder er rammet av feilen. Han påpeker videre at Norwegian jobber på spreng for å rette opp feilen slik at kundene får tilbakeført pengene sine så raskt som mulig. Sandaker-Nielsen sier at det er problemer hos en av Norwegians underleverandører som gjør at kundene har blitt belastet to ganger på sine kort.

Kunder som tok kontakt med Norwegians kundeservice skal ha fått beskjed om at tilbakeføringen av pengene kan ta 2-4 uker men Sandaker-Nielsen avkrefter ovenfor VG at det skal ta såpass lang tid. Han sier at Norwegian ville jobbe fortløpende med tilbakebetaling men at tiden det vil ta avhenger av hvilket bank eller kortselskap som er brukt til å gjenomføre transaksjonen. Norwegians informasjonssjef estimerer likevel at de fleste vil ha pengene i løpet av få dager.

På spørsmål om hvorfor det tok såpass lang tid før feilen ble oppdaget svarer Sandaker-Nielsen at feilen ble oppdaget allerede før helgen og at det da ble slått alarm internt men beklager at det har tatt et par dager før avviket kom frem i lyset.

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar