Norwegian og SAS med nyttårssalg på flybilletter

nyttårssalg

Både Norwegian og SAS har i dag åpnet sitt nyttårssalg på flybilletter.

Link til Norwegians nyttårskampanje

Link til SAS sin nyttårskampanje

Annonserte priseksempler hos Norwegian er f. eks Amsterdam 299 en vei, Barcelona 298 en vei, Alicante 399 en vei, Bangkok 1299 en vei.

Annonserte priseksempler hos SAS er f. eks Amsterdam 499 en vei, Roma 599 en vei, Praha 399 en vei, New York 3 799 tur/retur.

Prisene hos Norwegian virker å være nær det selskapet opererer med som laveste priser ellers i året og man kan derfor stille spørsmålstegn ved salgselementet i kampanjen. Hos SAS virker det vanskelig å få tak i de annonserte priser. På mange destinasjoner er prisen nå høyere enn det det var bare dager før “salget” startet.

Nettsidene til Norwegian har også til tider vært nede i dag som følge av stor trafikk. Det virker underlig at Norwegian ikke tar høyde for dette og er forberedt på økt trafikk til nettsidene under kampanjer. Mange kunder ble i dag bare møtt av meldingen at det “bes om tålmodighet” når kunder prøve å få tilgang til salgssiden. Nettsidene skal imildertid nå være fungerende igjen. Det har også vært problemer med lavpriskalenderen til SAS som enkelte ganger viser 0 reiser til tilbudspris, men når man søker på de aktuelle datoene dukker det likevel opp tilgjengelige reiser til annonsert tilbudspris. Dette bør man derfor være oppmerksom på dersom man søker etter billigbilletter hos SAS.

Også British Airways har et pågående nyttårssalg. Du finner salgssiden her. Annonserte priser er f. eks Oslo – New York 3315 t/r, Oslo – los Angeles 4560 t/r, Oslo – Hong Kong 5194 t/r osv. Det annonseres ikke tilbudspriser i business på sidene men man kan også finne  svært gunstige priser i Club World som er British Airways sin businessklasse på langdistanse. For eksempel var det i påsken mulig å finne Oslo – New York i business til 10 104 t/r , Oslo – Los Angeles til 11 776 og Oslo – Bangkok til 13 452. Dersom du er en registrert kunde hos British Airways med korrekt e-postadresse bør du også sjekke e-posten din da det 3 januar gikk ut en e-post til registrerte kunder med en tilbudskode som gir 5 prosent ekstra rabatt på salgsprisene.

Posted in: Norwegian, SAS

Skriv en kommentar