Ny “Halehelt” utilgjengelig for Norwegian

Norwegians halehelt kampanje går ikke helt som planlagt

Vi har tidligere omtalt den interaktive konkurransen til Norwegian som går ut på at folket kunne være med på å bestemme hvilke norske helter som skal dekorere halen på fire av Norwegians nye fly. Folk har kunnet stemme frem sin helt via nettstedet Halehelter.no.

Kampanjen har imidlertid ikke gått helt som planlagt da Norwegian tidlig måtte ta ut rockelegenden Jokke fra listen i henhold til ønske fra familien. Deretter seilte svart metal legenden Øystein “Euronymous” Aarseth opp som en av de mest populære kandidatene. Norwegian ville imidlertid ikke bekrefte om Aarseth ville gå videre til den endelige avstemningen 11 april selv om han skulle få nok stemmer og understreket at det var “viktig at kandidatene var gode representanter for Norwegian som merkevare”. Norwegian hadde altså havnet i en vanskelig situasjon, enten måtte de avvise en kandidat som hadde blitt stemt frem på en legitim måte eller så måtte de gå videre med en kandidat de åpenbart ikke var tilfreds med.

Nå har imidlertid situasjonen løst seg selv da også familien til Aarseth har bedt om at han blir fjernet fra kampanjen. Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nilsen sier til Dagbladet at Norwegian tar det til etterretning at enda en profilert kandidat må fjernes som følge av familiens ønsker og sier at kampanjen vil fortsette som planlagt.

Også den kandidaten med flest stemmer i konkurransen, nemlig Jens Bjørneboe, har Norwegian nå måttet fjerne fra konkurransen som følge av ønske fra familien. Vi er da oppe i tre kandidater som blir uaktuelle som følge av at de etterlatte ikke vil at den avdøde skal pryde halen på et Norwegian-fly.

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar