Nye ruter fra SAS og Norwegian

SAS starter rute til Billund, det blir da enda enklere å komme seg til Legoland

Bilde: Legoland.dk

SAS og Norwegian har i løpet av juni lansert tre nye ruter. Først ut var Norwegian som har lansert to nye ruter fra Torp til henholdsvis London Gatwick og Tenerife. Ruten til Tenerife starter opp 30. oktober(en avgang i uken) mens London-ruten vil ha første avgang 1. november (fire ukentlige avganger). Dette betyr at Norwegian vil gi Ryanair konkurranse på ruten Torp – London Gatwick. Ryanair har hele tre avganger daglig på denne ruten. Norwegians nye ruter fra Torp kan ses på som en videreføring av en nysatsning på Sandefjord-flyplassen etter at selskapet bestemte seg for å vrake Rygge. Norwegian lanserte også åtte nye ruter fra Torp tilbake i november i fjor.
 
Komersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam, uttaler i en pressemelding at London Gatwick er en av Norwegians mest populære reisemål og at man men ruten fra Torp håper på å nå enda flere passasjerer. Han legger også til at Tenerife har vært en etterspurt destinasjon og mener at denne ruten vil gjøre det enda enklere for nordmenn å reise til varmere strøk til lavpris. Norwegian lover en introduksjonspris på 299 NOK til London Gatwick og 749 NOK til Tenerife (en vei).
 
Samtidig har SAS lansert en ny direkterute fra Oslo Gardermoen til Billund med en daglig avgang. Man satser med denne ruten å nå både barnefamilier som vil besøke Legoland såvel som næringslivet på Jylland. Fra før flyr Norwegian seks ganger i uken fra Oslo til Billund og konkurransen hardner derfor til på denne ruten. Første SAS-avgang til Billund vil skje 3 september.

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar