Også Norwegian har åpnet “fasttrack” på Oslo Lufthavn

Fotograf/Kilde:Hans Olav Nygård

Fotograf/Kilde:Hans Olav Nygård

I likhet med SAS har også Norwegian åpnet en “fast track” sluse gjennom sikkerhetskontrollen innenlands på Oslo Lufthavn. Norwegian sin “fast track” sluse ligger til venstre avgangshallen nær Norwegian sin billettskranke. Både SAS og Norwegian håper på å utvide dette tilbudet til innenrikspassasjerer på flyplassene i Bergen, Stavanger og Trondheim etterhvert.
 
Akkuratt som hos SAS er det kun visse som slipper igjennom fast track slusen i sikkerhetskontrollen. Hos Norwegian er det kunder som reiser på såkalte “full flex” billetter, altså de dyreste billettene som kan endres uten kostnad helt opp til avreise. Prosessen for å komme gjennom fast track slusen er lik som ved de øvrige slusene i sikkerhetskontrollen og du kan bruke både boardingkort, billett eller kredittkortet som du har betalt reisen med for å validere deg.
 
Selv om hurtigslusene i sikkerhetskontrollen først og fremst kommer visse gode kunder til gode (som kan spare inntil 15 minutters køtid hver gang de skal gjennom sikkerhetskontrollen) er flyselskapene nøye med å presisere at ordningene ikke tar av flyplassens ordinære kontrollkapasitet da dette er ekstratjenester som selskapene selv betaler for. Det presiseres også at ordningene er med på å lette køene i de ordinære sikkerhestkontrollene.

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar