OSL sitt billigste parkeringstilbud på Gardermoen har blitt dyrere

Gardermoen setter opp prisene for parkering

Bilde: Oslo Lufthavn


 
Det har blitt dyrere å parkere på Gardermoen. Det er nærmere bestemt det billigste parkeringstilbudet til OSL/Europark på Gardermoen som har blitt dyrere. Parkeringsområdene det er snakk om er P-4 og P-5 som tidligere kostet 390/540/690 for henholdsvis en, to og tre uker. Prisene er nå satt til 490/640/790, noe som betyr at alle uteparkeringsplassene som driftes av OSL/Europark koster det samme. Å stå langt unna og måtte ta shuttlebuss koster altså det samme som å stå på P-1 som ligger 500 meter unna terminalen.
 
Man kan imidlertid spare noen penger på å forhåndsbestille plass, da vil de gamle prisene gjelde. Å forhåndsbestille plass er uansett smart ettersom det spesielt i høysesongen nå i sommer er svært fullt på alle parkeringsplassene.
 
Man kan nettopp mistenke Gardermoen for å ville skvise litt mer penger ut av de reisende nå som det er mye trafikk og kollektivmulighetene er dårligere som følge av arbeid på togskinnene. Dette benekter imidlertid avtroppende kommunikasjonssjef ved Gardermoen Jo Kobro til VG. Han sier at prisoppgangen er for å kunne “strømlinjeforme” tilbudet og at de ønsker at flest mulig bestiller på forhånd. Han påpeker at prisene vil ligge fast også etter at sommeren er over.
 
Ellers har OSL også en sommerkampanje på P-huset som ligger vis a vis terminalen (P-10). Parkering her koster normalt 1240/1740/2240 for en, to og tre uker. Ut juli er prisene er imildertid satt ned til 750 kr for en uke og 990 for to uker. Det finnes også flere private parkeringstilbydere i området rundt Gardermoen og du kan lese om de ulike alternativene i vår fulle guide til parkering på Gardermoen her.

Posted in: Flyplasser

Skriv en kommentar