Parkering på Sola Flyplass

Guide til parkering på sola flyplass

Foto: Helge Nyhus/Avinor

Her finner du en guide til parkering på Trondheim Lufthavn Værnes

Parkeringsområdene på Stavanger Lufthavn Sola driftes av Europark på oppdrag fra Avinor. Det finnes her en korttidsparkering nærmest terminalbygget, ett parkeringshus med tilknyttet uteparkering samt ytterligere to parkeringsområder lenger unna. I motsetning til parkeringen på Oslo Lufthavn Gardermoen samt parkeringsomerådene på Værnes finnes det på Sola ingen konkurrerende selskap som drifter parkering i umiddelbar nærhet til flyplassen. Selv de parkeringsplassene som ligger lengst unna terminalen (P-7 og P-8) er i gangavstand til terminalen via egne gangsoner. P-6 og P-7 tilbyr dessuten gratis utlån av sykler dersom man heller vil sykle.
 

Under følger en oversikt over Europark sine parkeringsalternativer på Værnes med overikt over priser. Kortidsparkeringen som ligger helt nærmest terminalen er ikke tatt med i beregningen.

TilbyderPriserVerdt å merke seg
P-4 Parkeringshus275,- per døgn
900,- for en uke
1100,- for to uker
Plasser for bevegelseshemmede. Ladestasjoner for el-bil.
P-6 ParkeringsplassStengt som følge av bygging av nytt parkeringshus.
P-7 Parkeringsplass200,- per døgn
550,- for en uke
750,- for to uker
Plasser for bevegelseshemmede. Ladestasjoner for el-bil. Gratis utlån av sykler.
P-8 Parkeringsplass75,- per døgn
450,- for en uke
650,- for to uker
Plasser for bevegelseshemmede. Ladestasjoner for el-bil. Gratis utlån av sykler.

P-huset som er lokalisert nærmest terminalen er ikke overraskende det klart dyreste alternativet. Parkeringsplassen P-6 lokalisert nærmere terminalbygget på Sola enn P-7 men førstnevnte er nå stengt som følge av bygging av nytt P-hus. P-8 er klart lengst unna men man oppnår også her den klart billigste prisen da du vil spare 500 kroner på å velge dette alternativet over P-huset ved en ukes parkering.

 
NB!. Vi har også laget guider til parkering på Gardermoen, parkering på Værnes, parkering på Sola Flyplass samt Bergen Lufthavn Flesland

Posted in: Guider

En kommentar

  1. Arne Johnny helgeland sier:

    Er der mulighet for å parkere private sykler om jeg vil sykle til flyplassen?

Skriv en kommentar