Problemer for Norwegians Dreamliner-fly: Passasjerer som skal til Bangkok snart et døgn forsinket

norwegians dreamliner forsinket


Det har vært mange problemer med Boeings Dreamliner fly og Norwegian som hittil har fått levert to slike fly og satt de inn på rute til New York og Bangkok opplever nå tekniske problemer med sine fly. Det er problemer med strømforsyningen til det ene Dreamliner-flyet som har satt det på bakken. Dette har ført til at omlag 250 passasjerer som skulle vært på vei til Bangkok med avgang Lørdag klokken 15:30 fortsatt ikke har kommet seg av gårde.
 
Da teknikerene fortsatt ikke har klart å utbedre problemene har Norwegian besluttet å frakte passasjerene til Stockholm og leie inn et fly fra det portugisiske selskapet Hi Fly som etter planen skal frakte passasjerene fra Stockholm klokken 20:30 i kveld. Passasjerene ble lørdag kveld innlosjert på hotell på Gardermoen men flere klager over dårlig informajson fra selskapet
 
Norwegians informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen sier til Aftenposten at
det er skuffende at Norwegian nå opplever problemer med de nyleverte flyene, men at selskapet foreløpig har fullt fokus på at passasjerene kommer seg dit de skal. Selskapet vil imidlertid ta opp de tekniske problemene med produsenten Boeing.
 
Problemene viser at passasjerer som velger et lavprisselskap uten nettverkstilknytning når de skal reise langdistanse er i en langt mer sårbar posisjon. Situasjonen er ekstra prekær for Norwegian som kun har så få fly som enda er satt inn i langdistansetrafikken. I motsetning til fullprisselskapene er ikke Norwegian med i en flyallianse eller har samarbeidsavtaler med andre selskaper som de booker passasjerer over ved tekniske problemer og forsinkelser. Norwegian har også en policy som tilsier at de nekter å booke om passasjerer til et konkurrerende slelskap i slike tilfeller og det er dette de forsinkede passasjererende nå får merke effekten av.

Posted in: Norwegian

Skriv en kommentar