Qatar Airways åpner ny lounge på Heathrow London

Ny Qatar airways lounge

Ny Qatar airways lounge i london

Ny Qatar airways lounge på heathrow for buisness og førsteklasse

Den nye loungen til Qatar Airways på Heathrow sin Terminal 4 blir selskapets første dedikerte lounge for første- og buisnessklassepassasjerer utenfor Doha. Dette kan også ses i sammenheng med at det arabiske flyselskapet utvider sin kapasitet på ruten Doha – London fra fire til fem avganger per uke fra og med 25. mars.

Den nye loungen på Heathrow er designet for å ligne et såkalt “boutique hotell” eller det som ofte referes til som designerhotell på norsk. Qatar Airways har derfor rekruttert ansatte fra femstjernershotell og eksklusive restauranter for å bemanne loungen. Loungen har fasiliteter som private dusjfasiliteter med eklusive toalettsaker, gratis trådløst internett, businesssenter med PC og printere. Når det kommer til mat er loungen utstyrt med et brasserie.

Qatar Airways Chief Executive Officer Akbar Al Baker uttaler i en pressemelding at den nye loungen reflekterer ønsket om å utvide den prisbelønnende servicen som tilbys i Premium Terminalen i Doha. London har vært en av Qatar Airways sine mest populære ruter sa var det naturlig at Heathrow London fikk den første Premium Loungen utenfor Doha.

Posted in: Flyplasser

Skriv en kommentar