Qatar Airways med guidet tur i Doha for transittpassasjerer

Bilde: Qatar Airways

Bilde: Qatar Airways

Gulfselskapet Qatar Airways har hatt en meget sterk vekst. Selskapets rutenettverk teller i dag 133 destinasjoner og mange av selskapets flyvninger mellomlander på hovedbasen i Doha, Qatar. Et eksempel er selskapets rute mellom Oslo Lufthavn Gardermoen og Bangkok. Ettersom mange av selskapets passasjerer mellomlander i Doha har selskapet satset hardt på å tilby gode fasiliteter på flyplassen i Doha, passasjerer i premiumklasser kan sågar nyte en egen terminal dedikert for business- og førsteklassepassasjerer.

Som ledd i å styrke tilbudet til transittpassasjerer ytterligere tilbyr Qatar nå gratis guidet tur i Doha i samarbeid med Qatars turistråd. Tilbudet gis til Qatar Airways passasjerer som har en mellomlanding i Doha på mellom 4 og 12 timer. Man kan da hendvende seg til Doha City Tour2 skranken på flyplassen.

Den guidede turen tar rundt 3 timer og inneholder blandt besøk til attraksjoner som museet for islamsk kunst, “West Bay” området, “Katara Cultural and Heritage Village”, “The Pearl Qatar” og “Souq Waqif”. Omvisningen skjer i en buss med aircondition og engelsk språklig guide og betinger ledig plass (første mann til mølla prinsippet).

 

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar