Regler for frakt av musikkinstrumenter med SAS

Musikkinstrumenter som ikke overskrider dimensjonene for håndbagasje (55x40x23 cm og 8 kg) kan tas med inn i kabinen som håndbagasje.
 

Dersom du sjekker inn ditt musikkinstrument gjelder de vanlige dimensjonsrestiksjoner og vekt som for vanlig innsjekket bagasje. Husk at du står ansvarlig for pakke instrumentete i en hard forpakning slik at instrumentet ikke tar skade under reisen. Dersom instrumentet du skjekker inn overskrider dimensjoner/vekt som gjelder for innsjekket bagasje må man betale et gebyr i henhold til tabellene her.
 

Regler for spesielle musikkinstrumenter hos SAS

Cello: Dersom du reiser med cello så aksepteres denne inne i kabinen dersom man booker og betaler for ekstra sete til denne samtidig som man booker egen reise hos SAS. Slike bookinger må skjes vis SAS sitt kundesenter tlf 05400 eller reisebyrå og kan ikke bookes via SAS sine nettsider. Cello kan ellers fraktes som innsjekket bagasje i henhold til de prisregler som gjelder for overvekt/overdimensjonert bagasje men dette gjelder ikke på fly av typen Boeing 737-600, her må celloen fraktes i kabinen.
 

Kontrabass: Kontrabass kan ikke fraktes på av typen Boeing 737-600 og CR9 pga disse flyenes begrensede bagasjeplass.

 
Generelle bagasjevilkår hos SAS

Posted in: Guider

Skriv en kommentar