SAS Crew Guide kåret til en av årets beste apper av Apple

Bilde: SAS

SAS sin Iphone app Crew Guide ble lansert tidligere i år og er en destinasjonsguide til New York.  Den ble raskt en suksess og ble fremhevet som “ukens app” av Apple. Når har altså Apple vurdert appen som en av de beste appen i kategorien “Reise” i Skandinavia for 2011.

SAS har videreutviklet appen og lansert destinasjonsguider for Chicago og London i tillegg til New York. Det er altså destinasjonsguider basert på SAS Crew Guide konseptet hvor SAS sin flybesetning gir sine unike tips på de ulike SAS destinasjoner, på områder som aktiviteter, restauranter, shopping osv. APPen er gratis for Iphone brukere og vil snart også bli lansert på Android-plattformen.

Christina Ericsson, prosjektleder for SAS Crew Guide, uttaler i en pressemelding at Crew Guide er et unikt konsept som har vært tilgjengelig som bok i flere år men lanseringen av Crew Guide app har vist den enorme interessen for få disse tipsene i mer tilgjengelig form gjennom smartphone. Mer enn 50 000 har allerede lastet ned guiden for New York.

Appen SAS Crew Guide kan lastes ned gratis for Iphone brukere på Itunes, for Android-brukere på Android Market samt på SAS Crew Guide siden.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar