SAS med ny rute til Shanghai

SAS flyr nå fra København til Shanghai fem ganger i uken

Bilde: phogel/flickr

SAS sier i en pressemelding at de vil åpne en direkterute fra København til den kinesiske byen Shanghai fem ganger i uken fra 1 mars. Dermed styrker SAS sin satsning på det kinesiske markedet ettersom selskapet allerde opererer med direkterute til Beijing. SAS forventer at rundt 50 prosent av passasjererene på ruten til Shanghai vil være buisnessreisende. Flyet som skal settes i på ruten er en Airbus 340-300 med 245 passasjerer fordelt på tre ulike kabinklasser.

Per Møller Jensen, vice president for brand, marketing og Eurobonus i SAS sier at dette er et ledd i SAS sin satsning på de mest etterspurte markedene. De kan allerede nå på bakgrunn av bookingtrykket se at dette kommer til å bli en populær rute og selskapet forventer rundt 120 000 årlige reisende på ruten. I tillegg til forretningsreisende tror man også at ruten kommer til å bidra til at Shanghai blir et mer populært feriemål blant skandinavier.

Ruten vil ha avgang fra København til Shanghai tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag klokken 17.40 med ankomst i Shanghai neste morgen. Avganger fra Shanghai er satt til 14.15 mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag med ankomst 18.35 i København samme dag. Dette gir dermed de beste overgangsmuligheter for passasjerer som skal videre til andre destinasjoner i Skandinavia og Nord-Europa.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar