SAS med overskudd; bekrefter nytt statusnivå i Eurobonus samt nye nettsider

Kollisjon mellom SAS og Norwegian sine fly

Bilde: Sas.no


SAS kunne i tredje kvartel rapportere om et overskudd på 1,12 milliarder svenske kroner og sier de venter å gå i pluss sett året under ett. Det er SAS sin omstilllingsprosess hvor salg av eiendeler (fortrinnsvis Widerøe og handlingselskapet SGH), kostnadskutt gjennom oppsigelser og andre sparetiltak samt en styrkning i rutetilbudet som nå begynner å gi resultater.
 
Konserndirektør Eivind Roald bekrefter samtidig til til E24 ryktene om at det vil bli innført ett nytt statusnivå i Eurobonusprogrammet. Han sier at dette er for å tette gapet mellom de mange tusen som har nådd gullstatus og de få som oppnår Pandion-status. Han sier videre at det har blitt 46 prosent flere Eurobonusmedlemmer etter at det ble åpnet for bonusopptjening innenlands. Roald sier ikke her noe mer om hilke fordeler som vil knyttes mot det nye statusnivået.
 
SAS vil i tillegg til å fornye Eurobonusprogrammet også lansere nye nettsider som etter planen skal være klare i løpet av november. Selskapet rapporterer også om at lanseringen av en egen app for iPhone og Android har vært en suksess med til sammen cirka 600 000 nedlastninger. Selskapet vil om kort tid også lansere en app for iPad.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar