SAS og Norwegian ligger dårlig an på flyapper

Hverken SAS eller Norwegian har foreløpig gjort som BA og lansert en egen app

Aftenposten melder at både Norwegian og SAS ligger på etterskudd i utviklingen av flyapper. Mens både British Airways, KLM og Continetal tilbyr sine reisende diverse mobilapper som forenkler både booking- og innskjekkingsprosedyrene samt gir informasjon om eventuelle forsinkelser finner vi ingen slike apper hos hverken SAS eller Norwegian.

Norwegian røper til Aftenposten at de har klare planer om å lansere sin Norwegian app men vil hverken si noe om hva slags funksjoner den vil ha eller når den kommer annet at den vil bli lansert på denne siden av sommeren. SAS sier at de har hatt en løpende utvikling av en SAS app men at lanseringen ble utsatt ettersom de hevet ambisjonsnivået til hvilke funksjoner de ville inkludere. Heller ikke SAS vil si noe nærmere om hva slags funksjoner den vil ha eller når den kommer.

British Airways uttaler til Aftenposten at deres app spiller en viktig rolle i å forenkle reisen for passasjerene. Appen til British Airways tillater de reisende å sjekke inn seg selv og sine medreisende, sjekke punktlighet og forsinkelser samt motta en boardingkort som kan skannes ved ombordstigning. British Airways sin sjef for Nord-Europa Peter Rasmussen sier at han tror det snart blir en selvfølge å kunne sjekke inn via mobilen hos de fleste kunder.

Sjekk ut vår guide til de flyselskapenes mobilapper her.

Posted in: Flynytt, Norwegian, SAS

Skriv en kommentar