SAS og Singapore Airlines utvider codeshare avtale

Singapore airlines codeshare med SAS


SAS og Singapore Airlines utvider sin såkalte “codeshare” avtale til å dekke flere destinasjoner i Europa, Sørøst-Asia, Australia og New Zealand. Med codeshare menes i flybransjen at to eller flere flyselskap deler den samme flyvningen. Et sete kan kjøpes hos et selskap men flys av det samarbeidene flyselskapet under en annen flykode. Dette gjør at et bestemt flyselskap kan tilby sine kunder større tilgang på flyvninger til bestemte destinasjoner uten selv å måtte sette inn ekstra fly, og gjør tilknytninger enklere ved at de kan bookes i en enkelt booking.
 
Codesharing mellom SAS og Singapore Airlines har umiddelbart blitt uvidet på SAS opererte flyvninger mellom København og byene Ålesund, Bergen, Stavanger, Trondheim, Gøteborg, Ålborg, Aarhus, Billund og Turku. Det samme gjelder for Singapore opererte flyvninger mellom Singapore og Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth. Sydney. Auckland, Denpasar, Jakarta og Kuala Lumpur.
 
Singapore Airlines uttrykker i en pressemelding at selskapet ser på denne utvidelsen av samarbeidet med SAS som viktig for å tilby kundene større tilgang til Skandinaviske destinasjoner.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar