SAS tilbyr reiser på avbetaling

 SAS tilbyr delbetaling med Klarna

SAS har innført ny betalingsmulighet for reisende privatkunder ved at man nå kan betale for resien med faktura på hele beløpet eller på avbetaling.

Betalingsløsningen er et samarbeid med fakturaselskapet Klarna som spesialiserer seg på å tilby nettbaserte betalingsløsninger til bedrifter. Ved å velge betaling med Klarna når reisen bestilles kan kundene altså enten velge å betale med faktura på hele beløpet eller dele opp summen i inntil 24 månedlige avdrag. Ved å velge avdrag betaler du dog en meget høy rente. Med en kjøpesum på 10 000 opererer Klarna med en effektiv rente på mellom 20 og 40 prosent avhengig av hvor mange måneder du bruker for å betale ned summen.

SAS hevder på sin side at de ved å introdusere delbetaling gjennom Klarna vil gi kundene større valgfrihet og fleksibilitet når det gjelder betaling og at Klarna sin modell er godt tilpasset SAS sine behov. Og det kan godt tenkes at SAS vil nå flere kunder som ellers ikke hadde hatt råd til reise. Men å introdusere delbetalingsmuligheter til såvidt høy rente kan også gi dårlig publisitet når familien Hansen havner på Luksusfellen som følge av siste ferietur. 

 

 

Posted in: SAS

Skriv en kommentar