SAS varsler lounge for innenrikspassasjerer på Oslo Lufthavn ved påsketider

sas lounge innenriks

SAS sin talsmann Knut Morten Johansen avslører til VG at SAS sin planlagte flyplasslounge i innenlandsterminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen etter planen vil stå klar til å åpnes ved påsketider 2014.
 
Loungen vil etter planen holde samme standard som SAS sin business lounge på utenriksterminalen. Kapasiteten vil være på rundt 350 gjester og loungen vil ligge ved gate 16. Det vil etter sigende gjelde samme adgangsregler som for utenriksloungen, altså reisende med Eurobonus gullstatus eller som reiser på SAS Plus billetter. Det er også mulig at andre vil kunne kjøpe seg inn. Johansen sier at det i likhet med loungen på utenriks vil bli tilbudt alkohol til de reisende men presiserer enn SAS her må forholde seg til et annet regelverk (norsk) enn det som gjelder for passasjerer som skal utenriks.
 
Både SAS og det gamle flyselskapet Braatens hadde innenrikslounge tidligere men disse forsvant ved innføringen av bonusforbudet i 2002. SAS har hatt planer om å tilby en lounge for innenriksreisende igjen ganger etter dette men planene har ikke materialisert seg. Nå kan innføringen av bonusopptjening innenriks samt mer samarbeidsvilje fra Oslo Lufthavn ha satt en fortgang i planene.
 
Norwegian som i likhet med SAS nylig har innført fast track i sikkerhetskontrollen for innenrikspassasjerer har ingen umiddelbare planer om å tilby noen lounge til sine passasjerer.

Posted in: SAS

Skriv en kommentar