SAS vinner pris for sin kampanje i sosiale medier

Bransjenettstedet FlightGlobal.com har tildelt SAS en såkalt “WEBBIE Award”. Prisen deles ut til aktører i bransjen som har de beste nettsidene og gode aktiviteter innenfor sosiale media. SAS fikk prisen for kampanjen “Sommerflyet 2012”.

Kampanjen gikk ut på at SAS sine Facebook-fans fikk muligheten til å stemme frem en destinasjon som de ville at SAS skal fly sommeren 2012. Mer en 5000 personer ga sin stemme hvorav flesteparten gikk til den tyrkiske byen Alanya. SAS flyr dermed Oslo – Alanya to ganger i uken i perioden 3 juli til 16 august.

I følge juryen til Flightglobal kan slike kampanjer bidra til å endre måten flyselskapene vurderer nye destinasjoner og kampanjen viser samtidig at man kan få mye igjen for selv forholdsvis små kampanjer i sosiale medier.

Leder for sosiale medier i SAS Christian Kamhaug sier i en pressemelding at det er hyggelig å lage aktiviteter som blir satt pris på og lover samtidig nye spennende kampanjer. For tiden kjører SAS en kampanje på Facebook med tittelen “Norges punktligste person” som går ut på å stoppe stoppeklokken i applikasjonen så nøyaktig som mulig på 7 aktuelle landingstidpunkter på utvlgte SAS-flighter i løpet av en dag. Den som kommer nærmest hver dag vinner en reise for to til en SAS-destinasjon. Hovedvinnere vinner imidlertid hele 100 000 kroner samt får også sitt portrett på halen av et SAS-fly!.

Posted in: Flytrender, SAS

Skriv en kommentar