Scandic Oslo Airport

Test av flyplasshotellet Scandic Oslo Airport på Gardermoen

Vi anmelder Scandic Oslo Airport på Gardermoen

Scandic Oslo Airport befinner seg rett vest for flyplassterminalen på Gardermoen, rundt seks minutter fra flyplassen (3 km). Hotellet har ett fremtidsrettet og innovativt design og vant sågar Norsk Designråds innovasjonspris i 2011 for måten de har kombinert arkitektur og design samt interiør og arkitektør i høy kvalitet.
 
Standardrommene på Scandic Oslo Airport er fra 14 til 17 m2 og har bad med dusj, safe, hårføner, strykejern/brett, TV, gratis wifi samt skrivebord og lenestol. Også frokosten er inkludert i romprisen. Barn bor med foreldre uten tillegg i prisen. I tillegg til standardrom tilbys romkategoriene superior, superior ekstra samt junior suite.
 
Prisinformasjon: 1000-1200 per natt for standardrom ved forhåndsbetaling, 1200-1400 ved fleksibel booking. Junior suiten (37m2) ligger på 1200 – 1450 ved forhåndsbetaling og 1400-1650 ved fleksibel booking.
 

Det vi liker med Scandic Oslo Airport

Designet, rene og minimalistiske linjer. Vi liker også at det er gratis wi-fi over hele hotellet samt frokost inkludert er bra. Vi synes rommene er moderne og flotte om enn noe små, smarte designløsninger på badet gjørt at det virker mer romslig enn det faktisk er. Vi liker også hotellets miljøprofil samt de mange funksjonelle og smarte løsningene som er valgt med tanke på hadikapede, allergikere etc.

 

Det vi misliker med Scandic Oslo Airport:

Shuttle-tjenesten til/fra Gardermoen er ikke gratis men koster 65 kr hver vei, ettersom de fleste som bør her skal til/fra Gardermoen hadde det trukket opp om dette hadde vært en gratis tjeneste. Flytoget til et annet hotell er et realistisk alternativ hvis man først skal betale for transport. Vi skulle gjerne også sett at rommet var utstyrt med en minibar eller i det minste en vannkoker.

Posted in: Hotell

Skriv en kommentar