Serveringsstedene Food Market og O’Learys åpnet på Gardermoen

Foodmarket og O'Learys har åpnet på Gardermoen

Bilde: OSL

Det fortsetter å åpne nye serveringssteder på Gardermoen. Fra før av er bresseriet Le Comptoir, kaffekjeden Starbucks, sushirestauranten YO! Sushi samt den amerikanskinspirerte “dineren” Beach Club Express nye bekjentskap blant serveringsstedene på Gardermoen.

 

Foodmarket og O’Learys har nå åpnet på utenlandsterminalen. Food Market tilbyr steinovnsbakt pizza, nuddelwork samt andre grillretter i tillegg til et utvalg av sandwicher, kaker og bakst. Designet er nordiskinspirert med bruk av beting, finer og rene linjer. O’Learys er på sin side et sportspub konsept som fra før av også finnes på innenlandsterminalen. Her finnes typiske amerikanske pubretter som buffalo wings, quesedilla, hamburger og biff.
 
Alle de nyåpnede restaurantene har forøvrig nå gjort at det blir forholdsvis trangt for de som reiser fra pier 36 som befinner seg mellom Thune / Le Grande Comptoir og Foodmarket/O’Learys på utenlandsterminalen da det nå er svært lite sitteplasser her utenom restaurantene. Slik vil det fortsette å være i en overgangsperiode frem til utbyggingen av nye Gardermoen står klar i følge OSL på Facebook.

Posted in: Flyplasser

Skriv en kommentar