Stadig hardere konkurranse på flyturer til London

økt antall flyvninger til london

Bilde: TJ Morris/flickr

Antall flyavganger fra østlandsområdet til London er stadig i vekst. Vi meldte tidligere om at Norwegian planlegger en ny rute fra Torp til London Gatwickmed fire ukentlige avganger og konkurrerer dermed direkte med Ryanair som har tre daglige avganger på denne ruten. I tillegg øker British Airways sin frekvens på ruten Oslo Gardermoen – London Heathrow fra fire til fem daglige avganger.
 
Samlet sett vil det nå være hele 18 daglige flyturer fra østlandsområdet (Gardermoen, Rygge, Torp) til London i ukedagene eller ca 6500 seter daglig. Nord-Europa sjefen for British Airways, Peter Rasmussen uttaler til Aftenposten at nordmenn elsker London og at økningen kommer for å dekke den stadig økte etterspørselen etter flybilletter til London.
 
Men slik vektst i tilbudet er det imidlertid grunn til å tro at nordmenn som vil på ferie eller weekendturer til London går en god tid i møte når det gjelder billige flybilletter. Allerede nå før det økte flytilbudet er satt inn finner man priser på flybilletter til London helt ned i 300 kroner tur/retur fra Rygge/Torp og 600 kroner fra Gardermoen.
 
Se våre tips til hvordan du booker de billigste flybillettene.

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar