Starbucks inntar Gardermoen

 

Snart klart for norges første starbucks filial på Gardermoen

Bilde: Cherrysweetdeal/flickr

Det ble i fjor sommer kjent at den amerikanske kaffekjeden Starbucks ville etablere seg i Norge og at Oslo Lufthavn Gardermoen ville bli selskapets første utsalgsted. Åpningen av Starbucks sine første butikk i Norge skjer 9. februar klokka 8.

Morten Solberg Nilse, adm dir for SSP, uttaler til Aftenposten at det blir gøy med Starbucks-åpning. Starbucks sitt nye utsalg vil åpne i ankomsthallen og Nilsen tror på stort trykk allerede fra åpningen av. Han mener det er ekstra spesielt siden dette er Starbucks sin norgesdebut. En økende strøm av nordmenn reiser til USA og mange kaffeelskende nordmenn har trykket kjeden til sitt bryst. At kaffekjeden etablerer seg akkuratt i ankomsthallen er som følge at man vil at alle besøkende på Gardermoen får mulighet til å teste kaffen fra Starbucks. Etterhvert skal det også vurderes om man vil etablere en til innenfor sikkerhetskontrollen.

SSB er inne i en periode hvor det skjer en del fornyelse av serveringstilbudet på Gardermoen. Dette er en del avtalen som SSB gikk med på da selskapet fikk forlenget kontrakten om å drifte det meste av serverings- og kiostilbudet på Gardermoen for fem nye år. Brasseriet Le Grand Comptoir har nylig blitt etablert innenfor sikkerhetskontrollen. I tillegg foreligger det blant annet planer om å etablere et internasjonalt sushikonsept samt en filial av bakerikjeden United Bakeries.

 

Posted in: Flyplasser

Skriv en kommentar