Taxi til Gardermoen?. Sjekk prisene før du velger taxiselskap

Store prisforskjeller mellom de ulike taxiselskapene på ruten Oslo - Gardermoen Flyplass

Bilde: aabrilru/flickr

Det har vært mye diskusjon rundt de forholdsvis høye prisene på taxi den siste tiden. I henhold til Aftenposten har taxiprisene i Oslo steget med 65 prosent på de siste fire årene og det skiller forholdsvis mye mellom de forskjellige aktørene. Dette gjelder også på de ulike taxiselskapenes prissatser fra Oslo – Gardermoen og Gardermoen – Oslo. De fleste av selskapene opererer med fastprissatser men City Taxi kjører kun med takstameter.
 
Under følger en oversikt over prisen de ulike taxiselskapene opererer med. Vi har her tatt utgangspunkt i at transport har skjedd før klokken fem på strekningen Oslo S – Gardermoen samt tilbake igjen. Priseksemplene gjelder videre for mellom 1 og 4 personer.
 

Pris for taxi til Gardermoen

TaxiselskapPris Oslo S - GardermoenPris Gardermoen - Oslo S
Oslo Taxi695695
Norgestaxi670670
Christiania Taxi590590
Taxi 2550550
Bytaxi660660
City Taxi1 1551 245

Det faktum at City Taxi kjører med takstameter gjør at de ligger svært mye høyere i pris ann samtlige av de andre aktørene. City Taxi på strekningen Gardermoen – Oslo S er hele 605 kroner enn billigste alternativ. Billigste taxi til Gardermoen er nemlig Taxi 2 som opererer med en fastpris på hverdager på 550 kroner (tillegg for kveld/helg). På strekningen Oslo S – Gardermoen ligger City Taxi 695 kroner høyere enn Taxi 2. Det er altså viktig å velge taxi med omhu dersom du er ute etter dette transportalternativet til Gardermoen.
 
Synes du taxi til Gardermoen virker dyrt og heller vil kjøre egen bil?. Sjekk vår guide til de ulke parkeringsplassene på Gardermoen her.

Posted in: Guider

Skriv en kommentar