Thai Airways med nytt kabininteriør og underholdningsystem på ruten Oslo – Bangkok

Bilde: Thai Airways

Bilde: Thai Airways

Thai Airways har sluppet nyheten om at de skal oppgradere kabininteriøret på sine fly. Det nye konseptet skal i første omgang implementeres på Thai sine Boeing 777-300 fly som blant annet frekventerer selskapets ruter mellom Bangkok og Oslo, Stockholm og København. I tillegg brukes disse flyene på Thai sine ruter mellom Bangkok og Singapore, Seoul, Shanghai og Los Angeles.

Det nye designet er ment å skulle gi kabinen et mer moderne utseende med bruk av trepanel, nytt stoff og et oppgradert underholdningssystem. Thai Airways sin visedirektør Danuj Bunnag sier at selskapts nye kabininteriør er designet i tråd med Thai sitt nye og mer moderne konsept og med den hensikt å gi passasjerene en komfortabel reise med bruk av moderne teknologi.

Den redesignede økonomikabinen vil ha 306 seter med 81 cm benplass. Setene trekkes med et nytt og mer fargesterkt stoff i lilla og orange farger og setet får nytt kontrollpanel og nye underholdningsskjermer på 10,6 tommer. Selv innholdet på underholdningsskjermene ombord skal også oppgraderes og vil inneholde mer enn 100 filmer, 150 dokumentarer, 500 musikkalbum og 60 spill.

Businesskabinen (Royal Silk business) vil ha 42 seter som kan legges helt flate og 16 tommers underholdningsskjermer.Setene vil her bli plassert i en “herringbone” konfigurasjon (sikksakk) som gir alle seter direkte tilgang til midtgang og setene vil også redesignes til å gi mer skjerming enn før. Også toalettene ombord på flyene skal renoveres.

Det første flyet med den redesignede kabinen ble levert 21 januar og Thai ruller ut endringene på stadig flere Boeing 777-300 fly utover året.

Posted in: Flynytt

Skriv en kommentar